Durkslag ikea

Durkslag & sil som är mångsidiga och funktionella – IKEA

Durkslag & sil som är mångsidiga och funktionella – IKEA

Men våra durkslag gör verkligen de här uppgifterna så mycket lättare. De finns dessutom i en rad olika stilar och färger, så du kan välja den look du gillar och …

Är det dags för ett nytt durkslag i köket? Vi har durkslag och silar som gör vardagsmatlagningen smidigare och roligare. Läs mer här!

IDEALISK Durkslag, rostfritt stål – IKEA

Det här durkslaget i rostfritt stål och en värmeresistent silikoninsats kan användas med tre olika höjder och som en pastainsats eller ånginsats i de flesta …

IDEALISK Durkslag, rostfritt stål.

IDEALISK Durkslag, rostfritt stål/svart, 34×23 cm – IKEA

IDEALISK Durkslag, rostfritt stål, svart – IKEA

IDEALISK Durkslag, rostfritt stål, svart. Passar de flesta diskhoar eftersom handtagen kan justeras. Plasten på handtagen gör att durkslaget vilar säkert på diskhons kanter.

NORRSJÖN Durkslag, rostfritt stål – IKEA

NORRSJÖN Durkslag, rostfritt stål. Det här flexibla rektangulära durkslaget är designat för passa perfekt över diskhoarna NORRSJÖN. Det kombinerar stil med kvalitet och funktion.

KLOCKREN Durkslag, 5.0 l – IKEA

KLOCKREN Durkslag, 5.0 l Ett durkslag som alla andra? Inte alls. Det här kan du fälla ut och använda direkt i grytan – till hälften om du behöver en ånginsats för grönsaker och fullt ut när du ska koka pasta. En stabil bottenkant gör att durkslaget står stadigt.

ORDNING Durkslag, rostfritt stål – IKEA

ORDNING Durkslag, rostfritt stål

Inte ett vanligt durkslag – IKEA

Det här durkslaget i rostfritt stål och en värmeresistent silikoninsats kan användas med tre olika höjder och som en pastainsats eller ånginsats i de flesta 3-5-literskastruller. Det är hopfällbart och lätt att förvara. Önskas kanske litet flexibilitet?

KLOCKREN Durkslag, 2.0 l – IKEA

KLOCKREN Durkslag, 2.0 l Sila sås eller skölja bär fixar du enkelt med den här rostfria fintrådiga silen med tjock metallkant runtom. Det lilla stödet kan du lägga över kanten på kärlet under eller luta mot kanten på diskhon. Gjord av rostfritt stål som är tåligt och enkelt att rengöra.

UPPFYLLD Durkslag, klargrön, 24 cm – IKEA

UPPFYLLD Durkslag, klargrön, 24 cm Stort, stadigt och smidigt att lyfta. Det här durkslaget med handtag på sidorna är perfekt när du ska hälla av vattnet från den stora pastagrytan eller skölja några liter nyplockade jordgubbar. En stabil bottenkant gör att durkslaget står stadigt.

Keywords: durkslag ikea, ikea durkslag