Ikea hängare

Krokar & galgar ger kläderna ett lyft – IKEA

Krokar & galgar ger kläderna ett lyft – IKEA

Krokar och hängare är förmodligen ett av de snabbaste och enklaste sätten att hålla saker skrynkelfria, prydliga och lätta att hitta. Vi har ett brett utbud av …

Vill du ha ett snabbt och enkelt sätt att hålla dina kläder skrynkelfria, snygga och lätta att hitta? Häng upp dem på galgar. Oavsett om din garderob innehåller hawaiiskjortor eller prickiga kjolar har vi galgar för en mängd olika typer av kläder. Kolla in vårt sortiment och organisera förvaringen av dina outfits.

Väggförvaring & krokar – IKEA

Väggförvaring & krokar – IKEA

Då är våra klädhängare och klädställningar något för dig. De är enkla att montera ihop, lätta att flytta och hitta plats åt, även i det minsta utrymmet i ditt …

Väggförvaring & krokar

Väggkrokar & kroklister – IKEA

Krokar för klädupphängning – IKEA

Vi anser att hängare och galgar är verkliga vardagshjältar, inte minst vår ödmjuka hängare för dörr. Den utnyttjar ofta oanvänt utrymme, håller dina kläder …

Få ordning hemme med hjälp av väggkorokar. Vi har kroklister, krokar som hänger över dörren, smart design som döljer skruvarna och krokar som du inte behöver skruva alls. Dessutom hittar du dem i många olika stilar och färger.

Klädställningar och klädhängare – IKEA

Klädställningar och klädhängare – IKEA

Ta kontroll över dina kläder och accessoarer med hjälp av våra klädhängare, klädstänger och klädställningar. Med klädhängare och klädställning är det enkelt att organisera dina kläder och frigöra plats i ditt hem. De finns i en massa olika stilar för att matcha din smak.

TJUSIG Hängare, vit, 78 cm – IKEA

TJUSIG Hängare, vit, 78 cm. Det stilrena, enkla formspråket tillverkat av massivträ från hållbara skogsbruk, är enkelt att placera och tycka om.

ENUDDEN Hängare för dörr, vit – IKEA

ENUDDEN Hängare för dörr, vit. Allt du måste ha för att göra varje besök till badrummet mer funktionellt och smidigt. Serien ENUDDEN skapar ett strålande fräscht uttryck och hjälper dig att hålla allt rent och snyggt.

Undvik röran med galgar – IKEA

Undvik röran med galgar – IKEA

Vi anser att hängare och galgar är verkliga vardagshjältar, inte minst vår ödmjuka hängare för dörr. Den utnyttjar ofta oanvänt utrymme, håller dina kläder lättillgängliga och lyfter dem upp från golvet. Vi har många olika galagar och välja mellan.

HÖVOLM Hängare med 6 knoppar, ek – IKEA

HÖVOLM Hängare med 6 knoppar, ek På den här hängaren av massiv ek finns gott om plats för jackor, väskor och accessoarer. Skulle du behöva fler knoppar kan du alltid sätta upp fler hängare på rad. Den här hängaren passar lika bra till handdukar i köket som till halsband i sovrummet.

TJUSIG Hängare för dörr/vägg, vit, 60 cm – IKEA

TJUSIG Hängare för dörr/vägg, vit, 60 cm. Det stilrena, enkla formspråket tillverkat av massivträ från hållbara skogsbruk, är enkelt att placera och tycka om.

Keywords: ikea hängare