Radiostyrd bil rusta

Radiostyrd bil Crazon 1:18 Blandade färger – Fordon – Rusta

Radiostyrd bil Crazon 1:18 Blandade färger – Fordon – Rusta.com

Leksaksbilar och fordon är inte bara för barn i alla åldrar utan även för vuxna med stort barnasinne. På Rusta finns ett brett sortiment av radiostyrda bilar …

Tuff radiostyrd bil 1:18 från Crazon! Bilens rejäla däck och räckvidden på 30–40 meter gör den väl rustad för spännande äventyr offroad. Finns i två olika färger. Notera att den blå modellens sändare och mottagare använder sig av frekvensen 27 MHz och den röda använder 40 MHz, så båda kan köras samtidigt. Bra om syskon eller kompisar vill köra race! Hastighet upp till 20 km/tim. Bilen drivs med 4xAA-batterier och fjärrkontrollen med 2xAA-batterier (säljs separat).

Leksaksbilar och fordon – Rusta

Leksaksbilar och fordon – Rusta

Aktuella Radiostyrd bil crazon erbjudanden från Rusta reklamblad. Kolla in dom senaste Radiostyrd bil crazon erbjudandena och njut av dom billigaste …

Starta motorerna, lätta på gasen och kör i full fart över golvet. På Rusta finns ett brett sortiment av radiostyrda bilar och små samlarbilar. Välkomm…

Radiostyrd bil New bright Rock Zilla 1:10 – Fordon – Rusta

Radiostyrd bil New bright Rock Zilla 1:10 – Fordon – Rusta.com

Tuff och tålig radiostyrdbild med rejäla däck. Kommer upp i en hastighet av 9,58 km/timmen med en räckvidd på upp till 30 m. Frekvens 2,4 GHz, går att köra flera bilar samtidigt utan att signalerna stör varandra. Bilen drivs av medföljande 9,6V litiumjonbatteri och handkontrollen med 2xAA/LR6 medföljer. Bilen är i skala 1:10. Drifttid upp till 20 min. För inom- och utomhusbruk.

Radiostyrd bil New bright Meg Zilla 1:8 – Fordon – Rusta.com

Tuff och tålig radiostyrdbild med rejäla däck. Kommer upp i en hastighet av 9,58 km/timmen med en räckvidd på upp till 30 m. Frekvens 2,4 GHz, går att köra flera bilar samtidigt utan att signalerna stör varandra. Bilen drivs av medföljande 9,6V litiumjonbatteri och handkontrollen med 2xAA/LR6 medföljer. Bilen är i skala 1:8. Drifttid upp till 20 min. För inom- och utomhusbruk.

Radiostyrd lyftkran 100 cm Large – Fordon – Rusta.com

Denna radiostyrda lyftkran når hela 1 meter och kan svänga i 360 grader och har en höj-och sänkbar krok. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan man styra lyftkranen på avstånd. Tillbehör medföljer.

Radiostyrd bil crazon erbjudande hos Rusta

Aktuella Radiostyrd bil crazon erbjudanden från Rusta reklamblad. Kolla in dom senaste Radiostyrd bil crazon erbjudandena och njut av dom billigaste Radiostyrd bil crazon erbjudandena till dom allra bästa priserna.

RC snurrbil, 2,4 GHz – Biltema.se

Radiostyrd snurrbil som kan köra framåt/bakåt, vrida höger/vänster, volta och spinna 360˚. Med luftfyllda däck. Pump medföljer. Styrs med fjärrkontroll med upp till 30 meters räckvidd. VARNING! Innehåller smådelar. Risk för kvävning. Inte lämplig för barn under 3 år.

Radiostyrd bil under Rusta – fantastiska erbjudanden

Radiostyrd bil under Rusta – fantastiska erbjudanden – Ofertia (Bonial)

Urval av de bästa Radiostyrd bil från Rusta till de bästa priserna. Spara pengar genom att se över de bästa erbjudandena från Rusta hos Ofertia (Bonial).

Radiostyrd bil | Fyrhjulsdrift | KAYOBA 4WD – Jula

Radiostyrd bil | Fyrhjulsdrift | KAYOBA 4WD | Jula

Genom att kombinera 4-hjulsdrift, individuella stötdämpare och en topphastighet på 40 km/h, levererar den här RC-bilen fart och full kontroll på många underlag. Styrs med pistolgreppskontroll som drivs av 3 AA-batterier (säljs separat).

Keywords: radiostyrd bil rusta, rusta radiostyrd bil